Contacteer ons
Vera Feng

Telefoonnummer : 17391819659

WhatsApp : +17391819659

Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.

De innovatie en de Ontwikkeling zijn onze constante thema's.

  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken XST Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 6000000-10000000 Opgericht Jaar 2003
Export pct 50% - 60%
Inleiding

Van de het Waterbehandeling van Xi'anxinshengtai (XST) Co. Ltd van Techonology (vroeger de Wetenschap & de Technologieco. Ltd van Xi'an Shengtaihuagong) werd opgericht in 2003. Het wordt gevestigd in een xi'an-oude hoofdstad voor 13 dynastieën in Chinese geschiedenis, waar achtste wonder van de wereld, gevestigde Terracottastrijders.
XST wijdt aan de verbetering van de waterkwaliteit, en wijdt om te ontwerpen en productie van verschillend die de behandelingsmateriaal van het soortenwater, bij wetenschap het onderzoeken en de technologieinnovatie wordt gebaseerd.

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Sinds gevestigd, heeft XST duizenden projecten van de waterbehandeling gebeëindigd, die de chemische industrie, het water van de elektrische centraleontzilting, het water van electrodeionizationultrapure, de medische industrie, luchtvaart het schoonmaken, voedsel impliceren en de drankindustrie, het gemeentelijke verwarmen, zacht geworden doorgevend water, het leven waterreiniging, brakke waterontzilting, zeewaterontzilting, industrieel afvalwaterbehandeling, won waterhergebruik, het project van het plattelandsgebied drinkwater, en enz. terug Onze producten zijn uitgevoerd naar vele landen, zoals Australië, Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië, Uruguay, Russisch, Kazachstan, Turkmenistan, Oezbekistan, Ethiopië, Chili, Roemenië, Bahrein, de V.S., Kenia, Nederland, Trinidad en gewonnen zeer goede reputatie. Sommige van onze projecten werden als „Opmerkelijk milieubescherming projectmodel“ door nationaal Milieu verleend die afdeling beschermen en het water van middelen voorziet Ministerie. Wij zijn beoordeeld als Steronderneming om milieubescherming technologie aan ASEAN-landen 4 opeenvolgende jaren te bevorderen.

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Tegelijkertijd, behalve de ontwikkeling van verkoopprestaties, XST-hebben de bedrijfleiders meer aandacht aan het de sociale kwesties, levensonderhoud van mensen en de openbaar welzijnsondernemingen besteed. Onder de leiding van Algemene Manager Mr. Lei Sheng, elk jaar, zal ons bedrijf vrijwillig aan sommige openbaar welzijnsactiviteiten zoals het geven voor linker-achter kinderen deelnemen, die geld voor ramp-getroffen gebieden schenken, gevend voor de bejaarden, die het initiatief nemen om sommige sociale verantwoordelijkheden te dragen.

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Geschiedenis

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

1. 2003: de Wetenschap & de Technologieco. van xi'an Shengtaihuagong, Gevestigd Ltd.
2. 2004: word een Formeel Lid van de Vereniging van de Waterkwaliteit in 2004.
3. 2004: Ga de Elektriciteitsindustrie bij Tekencontract met in de Elektriciteitsco. van Yilin Senmu Junpeng, Ltd.
4. 2005: Gemachtigd als Enige Agent Of Csm Membrane in Noordwestenchina door Co. van Zuid-Korea Saehan, de Ltd-Dochteronderneming van Samsung Group.
5. 2006: gekregen Certificaat van Iso9001: 2000
6. 2006: Opstellings Omgekeerde Osmose en Nanofiltration-Membraan Schoonmakend Centrum in Noordwestenchina.
7. 2007: mergered het Schip van Xi'an Juayuan Frp Vervaardigend Co., Ltd.
8. 2008: ontworpen door Ministerie van Handel als The Star-Onderneming die kwalificeerde om Zijn Technologie aan ASEAN (vereniging van de Naties van Zuidoost-Azië) te bevorderen.
9. 2008: vermeld als Aangewezen Onderneming om Speciaal Watermateriaal aan het Project van het Plattelandswater te verstrekken door het Bureau van de Staat van het Watervervoer.
10. 2008: geschonken Groot Drinkwatermateriaal aan 5,12 Aardbevingsgebied.
11. 2010: veranderde Firmanaam aan van de het Waterbehandeling van Xi'an Xingshengtai de Technologie Company Ltd.
12. 2010: dien Aanvraag voor de Milieubescherming van Bouwstijlxinshengtai Industrieterrein in Nieuwe Xi'an -xi'an-xianyang in een gebied-Nationaal Rang Nieuw Gebied.
13. 2012: De de Investeringsovereenkomst van het tekenproject met Nieuw Gebied Xi'an -xi'an-xianyang en Installatie om Xinshengtai-Industrieterrein te bouwen, dat zal bezet 24.000 Vierkante Meters met Jaarlijkse Waarde 30 Miljoen dollar.
14. 2014: Beweging aan Ons 500 Vierkante Meters Nieuw Bureau.
15. 2015: Wordt geschat als hoge en nieuwe technologieonderneming.
16. 2019: Werk het certificaat van ISO9001, ISO14001 en ISO45001 bij.

 

Dienst

XST-het bedrijf is professioneel in het materiaal van de waterbehandeling bijna 20 jaar, die RO-systeem, UF-systeem, EDI-systeem, waterontharder, waterfilters, FRP-tanks, membranen, membraanhuisvesting, enz. behandelen. Naast standaardproducten, kunnen wij aangepaste producten ook doen. Wij vervaardigen machines en doen projecten ook, sinds gevestigd, hebben wij vele projecten allebei van de waterbehandeling in binnen- en buitenland gedaan. Met ervaren technici en professioneel verkoopteam, zullen wij u de beste oplossing en de dienst aan onze klanten verstrekken.
Overleef door kwaliteit; ontwikkel me door innovatie; creeer merk door geloofwaardigheid en integriteit
Onze strategie moet door kwaliteit winnen en door kwaliteit overleven. Slechts kan de kwaliteit ons tot welvaart leiden.
Beroep-de stichting van welvaart. Om de beroepsvaardigheden met hoge norm en strenge eisen te verbeteren. De professionele geest betekent om zijn eigen carrière met diep hart te leren; om zijn carrière vol overgave te onderzoeken; om te leren en te vernieuwen gebaseerd op de originele kennis; om creatief te zijn; en met hoge beroepsethiek, professionele ethiek en toewijding. Het bedrijf wenst deskundigen. Het bedrijf zal wegens hen beter zijn.
De innovatie is essentieel voor een bedrijf, en het bepaalt de toekomst van het bedrijf.
De geloofwaardigheid is het belangrijkste ding van mensen en de stichting van integriteit; de ethiek is de bron van geloofwaardigheid. De geloofwaardigheid en de integriteit zijn de basis van markteconomie, de stichting van de ontwikkeling van de onderneming, de eeuwige investering van een bedrijf en een persoon.

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Xinshengtai werd het Milieubescherming Industrieterrein gebouwd in 2011 op xi'an-Xianyang Nieuw gebied-A nationaal rang nieuw gebied, dat 24.000 vierkante die meters bezet, hoofdzakelijk voor ontwerp, ontwikkeling, en vervaardiging van de producten van de waterbehandeling worden gebruikt. Wij hebben nu 65 personeelsleden, met 70% van wie met hogere of geavanceerde titel. En wij vestigden vennootschap op lange termijn met vele universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen in Xi'an. Wij bieden ook de stagemogelijkheid aan collegastudenten.
Onze ervaren en goed - het opgeleide personeel kan verstrekken eerste klasse één de eindediensten van op plaatsonderzoek, projectontwerp, bedrijfsonderhandeling, installatie en aanpassing, aan na de verkoopdienst.

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2